Ενημέρωση: Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 12:00 μ.μ αποστέλλονται αυθημερόν* 2310 210 700 sales@deltabox.gr

ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Σχετικά με εμάς

H εταιρεία Deltabox.gr είναι μια Ελληνική εταιρεία με δυναμική παρουσία στην Ελλάδα. Έχει έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας (λιανικής – χονδρικής) κινητής τηλεφωνίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, ηλεκτρονικών προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου.Αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της διαρκώς μεταβαλλόμενης αγοράς, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με βάση τη πολυετή μας εμπειρία στο χώρο αυτό. Με τη δυνατότητα του χαμηλού κόστους λειτουργικών που προσφέρει η αγορά του internet βρισκόμαστε στην θέση να σας προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και οι ειδικευμένες λύσεις υψηλής τεχνολογίας , άψογη τεχνική υποστήριξη, ποιότητα και επικοινωνία, χαρακτηριστικά που αναγνωρίζει κάποιος από την πρώτη επαφή μαζί μας.
 
Ο σκοπός μας είναι η δημιουργία ποιοτικών σχέσεων με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας καθώς και η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και επιπέδου υπηρεσιών σε προσιτές τιμές για όλους με άμεση και φιλική εξυπηρέτηση.
 

Ο στόχος μας με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, είναι η διασφάλιση της άριστης εξυπηρέτησης και επαγγελματικής υποστήριξης προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον πελάτη.

© Copyright 2024 - deltabox.gr All rights reserved
Powered by Digital Promotion - Running on Wefia