Ενημέρωση: Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 12:00 μ.μ αποστέλλονται αυθημερόν* 2310 210 700 sales@deltabox.gr

ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Όροι διαγωνισμού facebook

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διαγωνισμός – Σύντομα κοντά σας!!!

Όροι διαγωνισμού Facebook

  1. Υποψήφιοι για το διαγωνισμό θα είναι όσοι λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και προϋποθέσεις του διαγωνισμού:
  2. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι συνεργάτες της Deltabox.gr,όπως και οι συγγενείς τους έως και τον 1ο βαθμό εξ αγχιστείας.
  3. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και του Facebook.
  4.  Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, για την οποία ο χρήστης θα έχει ακολουθήσει τα εξής 3 βήματα:
    Βήμα 1. Κάντε LIKE στην σελίδα μας στο Facebook. (www.facebook.com/deltabox.gr)
    Βήμα 2. Κοινοποιήστε το διαγωνισμό μας.
    Βήμα 3. Αφήστε το σχόλιο σας.
  5. Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάνει Like στη σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να αγνοήσετε το Βήμα 1.
  6. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 00/00/2014 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 το πρωί και λήγει στις 00/00/2014 ημέρα Τετάρτη στις 22:00 το βράδυ. Έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν αυτές που θα έχουν υποβληθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 το πρωί και μέσα στην ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή στη σελίδα www.facebook.com/deltabox.gr καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.deltabox.gr
  7. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μόνο μία φορά.
  8. Ο νικητής αναδεικνύεται με ηλεκτρονική κλήρωση που γίνεται υπό την επίβλεψη της Deltabox.gr και θα ειδοποιηθεί μέσω μηνύματος στο Facebook για την παραλαβή του δώρου του.
  9. Πέραν του νικητή, θα αναδειχθούν και 3 αναπληρωματικοί νικητές σε σειρά προτεραιότητας.
  10. Αν και για οποιονδήποτε λόγο, που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της Deltabox.gr, δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το νικητή του διαγωνισμού έως και 7 ημέρες από την λήξη του διαγωνισμού, τότε η Deltabox.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακηρύξει άλλο νικητή από τους αναπληρωματικούς.
  11. Το δώρο του νικητή είναι προσωπικό, δε μεταβιβάζετε και δεν ανταλλάσσετε με χρήματα ή άλλα δώρα. Η τελική παράδοση των δώρων στους νικητές γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τον νικητή και η αποστολή του δώρου θα πραγματοποιηθεί με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.
  12. Η Deltabox.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους του διαγωνισμού ,να ανακαλέσει, να συντομεύσει ή ακόμη και να παρατείνει τη διάρκειά του. Οποιαδήποτε μεταβολή που αφορά τους όρους του διαγωνισμού θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω της Deltabox.gr και της σελίδας της στο Facebook : www.facebook.com/deltabox.gr
  13. Παρακαλούμε όλους τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του διαγωνισμού και όχι μόνον, η συμπεριφορά τους στην υποβολή σχολίων να είναι κόσμια.
  14. Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων όπως αυτοί αναγράφονται ξεκάθαρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Deltabox.gr.

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία!!!

© Copyright 2024 - deltabox.gr All rights reserved
Powered by Digital Promotion - Running on Wefia