Ενημέρωση: Οι παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 12:00 μ.μ αποστέλλονται αυθημερόν* 2310 210 700 sales@deltabox.gr

ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Εγγύηση Προϊόντων

Η Deltabox.gr στα πλαίσια της πολιτικής που εφαρμόζει και θέλοντας να σταθεί δίπλα στο αγοραστικό της κοινό, σας παραθέτει τις παρακάτω πληροφορίες για τις εγγυήσεις των προϊόντων. Για τη καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με κάποιο προϊόν σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο sales@deltabox.gr ή τηλεφωνικώς στο 2310 210 700 για σας για να καθοδηγήσουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
 
 
 
Γενικές Πληροφορίες
 
 
 
1. Απαραίτητη προϋπόθεση και αποδεικτικό για την εγγύησης σας είναι η απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο πώλησης της εκάστοτε αγορά σας.
 
 
2. Η εγγύηση του προϊόντος ξεκινάει από την ημερομηνία αγοράς και ισχύει για το χρονικό διάστημα που έχει ορίσει ο κατασκευαστής/αντιπροσωπεία.
 
 
3. Τα προϊόντα μας υποστηρίζονται και επισκευάζονται στις εκάστοτε επίσημες Ελληνικές αντιπροσωπείες ή τα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής ή καταστήματα.
 
 
4. Σε όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα που διαθέτουμε προς πώληση μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος παρέχεται εγγύηση καλής και σωστής λειτουργίας.
 
 
5. Οι κανόνες και η διάρκεια κάλυψης της εγγύησης ορίζονται από την αρμόδια αντιπροσωπεία, καθώς είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την καλή λειτουργία του
προϊόντος που αντιπροσωπεύει, αλλά και για το διάστημα κάλυψης.
 
 
6. Ο χρόνος εγγύησης καθώς και ο τρόπος κάλυψης της διαφέρει από αντιπροσωπεία σε αντιπροσωπεία.
 
 
7. Εγγύηση καλής λειτουργίας νοείται η προστασία του αγοραστή από την όποια αστοχία υλικού ή κατασκευής παρουσιάσει το προϊόν στο προβλεπόμενο καλυπτόμενο χρονικό διάστημα.
 
 
8. Στην περίπτωση που απαιτούνται μεταφορικά έξοδα για την επισκευή ή αλλαγή του προϊόντος στα πλαίσια της παροχής εγγύησης κατά κύριο λόγο επιβαρύνουν τον αγοραστή. Αυτό δεν ισχύει για όλες τις αντιπροσωπείες.
 
 
9. Αν, κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης, παρουσιαστεί κάποια βλάβη που δεν μπορεί να επισκευαστεί από την επίσημη αντιπροσωπεία ή το εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής , το προϊόν θα αντικατασταθεί με ένα άλλο προϊόν της ίδιας εταιρείας χωρίς επιβάρυνση για τον αγοραστή, (εκτός μεταφορικών).
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ
 
Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση κακής χρήσης των προϊόντων , υγρασία, παρέμβαση στο λογισμικό (όπως μη εξουσιοδοτημένες αναβαθμίσεις λογισμικού, μη επίσημο ξεκλείδωμα, κ.τ.λ.), επέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο άτομο, αφαίρεση αυτοκόλλητων εγγύησης εσωτερικά της συσκευής, καθώς και από παραβίαση των ορίων λειτουργίας της συσκευής όπως έκθεση σε μη φυσιολογικές θερμοκρασίες ,χρήση μη εγκεκριμένων αξεσουάρ και αλλά. Σε περίπτωση παραβίασης των ορών εγγύησης τότε η συσκευή θα τίθεται αυτόματα εκτός εγγύησης και η επισκευή θα χρεώνετε.

 

Διάρκεια Εγγύησης

1 Έτος

2 Έτη

3 Έτη

Περιορισμένη

Apple

Sony

Nokia

Samsung

LG

HTC

Crypto

 

   

 

Τέλος, η Deltabox.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για την ποιότητα, ούτε για την καταλληλότητα των πωλούμενων προϊόντων για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό, επίσης δεν εγγυάται την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών των προϊόντων αυτών, καθώς δεν μπορεί να κατηγορηθεί, για οποιαδήποτε βλάβη μπορεί να προκαλέσουν προϊόντα τα οποία διακινεί ή εμπορεύεται. Η Deltabox.gr δε φέρει ευθύνη σε καμία περίπτωση για την άρνηση κάλυψης, αντικατάστασης ή επισκευής ενός προϊόντος που αγοράστηκε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα από την αρμόδια αντιπροσωπεία.Τέτοιες εγγυήσεις παρέχονται και εφόσον παρέχονται, μόνο από τους κατασκευαστές ή τις αντιπροσωπείες και ο πελάτης οφείλει να ενημερώνεται σχετικά από τη συσκευασία του προϊόντος. Η οποιαδήποτε τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση γίνει από την Deltabox.gr σχετικά με εγγυήσεις κατασκευαστών, γίνεται απλά και μόνο προς διευκόλυνση του πελάτη και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εγγύηση της Deltabox.gr .

© Copyright 2024 - deltabox.gr All rights reserved
Powered by Digital Promotion - Running on Wefia